Med min alder, så hører jeg til generationen som aldrig har smagt rigtig tunmousse - altså sådan en der hverken indeholder skyr, fromage frais eller andre magre mejeriprodukter, men derimod rigtigt smør og rigeligt smør - og aldrig har tunmousse smagt så godt ! Aldrig aldrig mere vil jeg ødelægge en tunmousse ved ikke at bruge smør. Gotta love that LCHF life !
Én frokostanretning
- 1 dåse tun i olie
- 1lille bundt purløg
- 4o g blødt smør
- salt og peber
Tag smørret ud i god tid og lade det blive helt blødt. Dræn tunen for olie og skil den ad med en gaffel. Rør smør og klippet purløg i og smag til med salt og peber. Tryk moussen ned i en lille form og lad den samle sig på køl i 2 timers tid.
Jeg nød min tun sammen med friske grønne salatblade, cherrytomater og lidt olivenolie.
Det ser seriøst godt ud! Glæder mig til at se flere opskrifter :-D
SvarSletÅrh søde Nanna ! Det smagte også vanvittigt godt !
SletI aften kommer der en opskrift ud på en Ragout med and - det er lige så englene synger ;)
Prøv Arlas med smør OG creme fraiche :-)
SvarSletDet vil jeg da overveje til en anden god gang :)
Slet