Denne opskrift er tyvstjålet fra Jane Faerbers Mæt og Slank med LCHF.Den tog lidt lang tid at lave i forhold til at den skulle kunne laves på en hverdagsmorgen. Smagsmæssigt er den okay, ikke en favorit, men dette nok mest fordi jeg savnede en smule struktur - måske noget der kan afhjælpes med lidt hakkede nødder ?
Kokosgrød
- 2 æg
- 1 dl extra creamy coconut milk
- 1 spsk kokosfibre
- ½ tsk stødt kanel
- 1/4 tsk vaniljepulver
- 1 spsk kokosolie
- Groft kokosmel
- smørklat
- bærcoulis
I en lille gryde slåes æggene ud og kokosmælk hældes ved sammen med kokosfibre, kokosolie, kanel og vaniljepulver. Under omrøring varmes grøden langsomt op - pas på det ikke brænder på ! Når grøden har den rigtige konsistens kan den tages af varmen og serveres med en smørklat, bærcoulis og et drys groft kokosmel.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar