Stegt flæsk med persillesovs har, som I nok alle allerede ved, erhvervet sig den fine status som den Danske nationalret. Og man skulle da lige være et skarn ikke at lave sig en portion i den anledning. Jeg må dog blankt erkende, at jeg aldrig har lavet det før selv - så i dag fik min kødhammer sin debut, hvis man ser bort fra dens karriere indenfor åbning af genstridige kokosnødder. Det lykkedes mig endda at få lavet en persillesovs som rent faktisk smagte som den skulle - det er jeg selv ret forbløffet over!
I bund og grund så udgør stegt flæsk jo et fantastisk LCHF måltid - godt med animalsk fedt i kødet og en dejlig fedt sovs til - whats not to like !?! Er man tilhænger af den strikse gren indenfor LCHF - så se bort fra mit tilbehør bestående af jordskokker. Erstat dem med braiserede rosenkål eller andet lækkert.
Råmarinerede jordskokker
- jordskokker
- koldpresset olivenolie
- citronsaft
- salt og peber
Stegt flæsk
- 2 skiver svinebryst pr. person
- smør tilstegning
- salt
Persillesovs (4 pers)
- 2½ dl fløde
- 2 æggeblommer
- 5o g smør
- finthakket persille
Ingen kommentarer:
Send en kommentar