tirsdag den 23. september 2014

Salat med nøddepaneret kylling

Super nem og hurtigt aftensmåltid som bare smager afsindigt godt! Nødderaspen gør bare et eller andet fantastisk ved kyllingen og så sammen med en salat med tomat og feta? Ja så bliver det jo snart ikke meget bedre. Men jeg fik vist i den grad overvurderet min appetit her til aften.. puha jeg er mæt nu. Så vil nok anbefale at beregne kun 2 stykker kylling til hver - men det er jo selvfølgelig helt afhængig af appetit. Dejligt smagte det i hvert fald! 


Pr. (meget sulten) person
  • 3 kylling-inderfileter
  • Afskallede hasselnødder
  • Solsikkekerner 
  • Tørret timian
  • Salt og peber
  • 1 æg
  • Smør
  • Hjertesalat
  • 2 tomater
  • Feta i blok
Dressing
  • Fløde
  • Citronsaft
  • Salt og peber
Blend lige dele hasselnødder og solsikkekerne relativt fint i en minihakker. Vend timian, salt og peber i. Rør æg sammen med lidt vand med en gaffel. Vend kyllingen ført i æg og så i nødderaspen - giv gerne et tryk så raspen sidder ordentligt fast! Steg sprøde og brune i gavmilde mængder smør. 

Skyld salat og tomat, skær ud og bræk feta ud i stykker. Rør lidt citronsaft i fløde så den tykner og krydr med salt og peber. Så er det ellers bare at servere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar