tirsdag den 16. september 2014

Salat med figner, mozzarella og sprødstegt skinke

Denne salat bryder lidt med LCHF reglerne - men jeg elsker altså figner! Og det kan også sagtens ses på denne salats energifordeling (nederst). Kombinationen af figner, mozzarella og sprød skinke er altså bare uimodståelig!




Pr. person
  • 1 kugle frisk mozzarella
  • 6 skiver schwarzwalder skinke
  • 2 friske figner
  • 8 blade hjertesalat
  • koldpresset rapsolie
  • citronsaft eller hvidvinseddike
  • salt og peber
Salaten skyldes og rives i mindre stykker. Skær mozzarella og figner i skiver og steg skinke sprød på en pande med smør/kokosolie. Saml salaten og drisl med olie og syre og giv den lidt salt og peber. 

Energifordeling
  • 53 % fedt (30.4g)
  • 28 % protein (38.8g)
  • 22 % kulhydrat (28.4g)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar