Jeg kom ved et tilfælde til at nævne for et par veninder at jeg aldrig har smagt feta - det har bare aldrig rigtig virket tiltalende - og det måtte jeg sørme høre for ! Så for at gøre dem tilfredse har jeg nu købt en pakke feta, altså af den slags man køber i blokke - alt andet fik jeg at vide var forbudt ! Så her er jeg, spiser feta og hvilken overraskelse ! Troede først at jeg havde stukket tungen ned i et glas med saltvand ! Meget af ost synes jeg ikke det smagte af, derimod masser af salt ! Måske det bare er mig der er sart eller måske jeg bare ikke lige bliver dus med netop den feta-variant som jeg fik fat i.
Men spises det skal den jo ! Så jeg fik lavet mig en fetadip med citron og olivenolie som på trods af den overdrevne saltmængde faktisk blev helt okay. Nogen der kan anbefale en mindre salt fetaost?
ca. 1 dl med blød top
- 1oo g feta
- 2 tsk. creme fraiche
- 2 tsk. frisk citronsaft
- 4 tsk. olivenolie
- peber (for guds skyld ikke mere salt !)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar