lørdag den 13. september 2014

Æblesalat med feta & valnødder

Ingrid Marie æbler - mit yndlings æble; smukt dybt rød æble med god syre og sprødhed. Jeg elsker sæsonæbler! Godt man er liberal LCHF'er så man kan tillade sig at nyde lidt godt at disse skønne skønne æbler. Og så sammen med feta ! Det sursøde æble passer bare godt sammen med den salte feta og et lille skud let bitterhed fra valnødderne ! Mumme


Æblerne fungerede som et lækkert, og ikke mindst et smukt, tilbehør til en let rosa lammeculotte med hvidløg og rosmarin. Den kan god sagtens gå sammen med en bred vifte af andre typer kød - nok mest lysere slags kød som svin og så selvfølgelig lam.

  • Ingrid Marie æbler
  • smuldres feta 
  • halve valnødder
  • citronsaft
Skær æblerne i tynde skiver - lad endelig værre med at fjerne kernehuset; det gør bare salaten 10x mere æstetisk og det kan sagtens spises. Dryp med frisk citronsaft så æblerne fortsat er smukt hvide og ikke kedeligt brune. Læg skiverne på et fad eller et spækbræt og smuldrer en god feta udover og læg halverede valnødder ved. 

Skal spises med det samme !


Ingen kommentarer:

Send en kommentar