mandag den 5. januar 2015

Nem og hurtig bearnaise - der ikke skiller!

Det bliver ikke nemmere at lave sin helt egen bearnaise - og det endda uden man risikerer at den skiller! Og smager den noget så fantastisk! Jeg er ikke selv ophavs-kvinde til opskriften, så jeg vil lige slå et slag for Rikke, som på facebook har siden; Mine bedste LCHF opskrifter.


Til 2 personer

  • 5o g smør
  • 1oo g flødeost naturel
  • 3 æggeblommer
  • 1 tsk. bearnaise essens
  • 1 tsk tørret estragon
Smelt smør og flødeost til en ensartet masse i en gryde (det ser først herrens ud, men den samler sig til en glat masse til sidst). Træk gryden af varmen og rør æggeblommer (evt. past.), essens og estragon i - wupti, så har du den lækreste cremede bearnaise! Lettere bliver det da ikke?

TIP! Hvis der bliver sovs til overs, så stil den på køl med film over og så har du en fantastisk dip til grøntsagsstænger!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar