søndag den 21. september 2014

LCHF bechamelsauce

I aften står den på lasagne og jeg har netop lavet den uundværlige bechamelsauce - en god ostesauce sætter bare prikken over i'et! Drop dolmios variant på glas og grib i stedet fløden og osten og lav din egen. Det er ubegribeligt nemt og du bliver belønnet med en lækker tyk sauce (sovs)! Opskriften er hjemmekomponeret og er lykkelig over det gode resultat! 



lille grydefuld (til én lasagne)
  • 3 dl fløde
  • 125 g revet ost
  • evt. 5o g flødeost
  • 5 kværn peber
  • 5 kværn salt
I en tykbundet gryde varmes fløden op ved middelvarme under let omrøring. Kom osten i og lad det smelte sammen med fløden, så får du en dejlig tyk konsistens. Krydr med salt og peber. Jeg havde i køleskabet en lille rest flødeost som også kom med i gryden, men tror sagtens det kan undværes. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar