En dejlig efterårstærte med gulbeder - som næsten gør tærten helt sød. Ikke just en striks LCHF opskrift pga. brugen af rodfrugter, men det smage jo dejligt af og til!
Dej
- 1oo g revet mozzarella
- 3o g flødeost
- 2 spsk. affedtet mandelmel
- 1 æg
- gulbede
- røget laks
- feta
- persille
- koldpresset rapsolie
- salt og peber
Ost og flødeost smeltes sammen i mikroovnen. Rør æg og mandelmel. Lad massen køle lidt og rul den ud mellem to stykke bagepapir.
Skær gulbede i tynde tynde skiver og fordel dem på ostedejen. Fold dejens kanter ind over. Drisl med en smule koldpresset rapsolie og giv den lidt salt og peber. Bag tærten i ovnen ved 16o grader varmluft til dejen har taget farve. Anret med laks, feta og persille.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar