mandag den 22. september 2014

Laks med blå birkes og grøn æblesauce

En dejlig frisk tallerken med flotte farve! Og så smager det intet mindre end skønt




Fisk
  • Fersk laksefilet
  • Blå birkes
  • Olivenolie
  • evt. røget salt
Kold æblesauce (pr. person)
  • Granny Smith æble
  • 5 skud frisk basilikum
  • 2 spsk. fløde
Desuden
  • Hjertesalat
  • Feta i blok 
Laksefileten gnides med olivenolie og krydres med salt. Drys blå birkes på den skindfrie side. Steg på en pande med skindsiden nedad uden at tilføre mere fedtstof på panden end hvad du allerede har kommet på fisken. Steg ved middel varme uden at vende fisken - du kan afsluttende lige give den 30 sekunder på den anden side.

Æblet køres gennem en juicemaskine og blendes herefter med basilikum. Sigt saucen og rør med fløde. 

Anret den færdige laks med salat med feta og hælde den kolde sauce ved og over salaten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar