onsdag den 10. september 2014

Lun Jordbærsuppe med fløde

Mormor er pt min kilde til frosne jordbær - hvor er det dejligt når man efter en forespørgsel på en enkelt pose jordbær bliver spurgt om man vil have 3 eller 4 poser ! Dog fylder de en del i fryseren, så her til aften fik jeg eksperimenteres lidt med en varm jordbærsuppe - og helt ærligt, så kan det jo altså ikke gå galt når bare der er jordbær!


Du skal bruge
  • jordbær
  • vand
  • sukrin gold
  • vaniljepulver
  • sjat fløde
Kog  jordbærerne op med en smule vand, blend med stavblender og smag til med sukrin gold og vaniljepulver. Server med en god sjat fløde og aftenens dessert er klar til servering. Kan godt se at billedet ikke helt viser hvor meget fløde jeg hældte i, men der ligger nok fløde for en ½ deciliters penge på bunden af skålen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar