søndag den 28. september 2014

Crunchy Choko Peanutbutter Fudge

Denne opskrift er en videreudvikling af min hidtil yndlings LCHF-slik; nemlig peanut butter fudge! Nu i chokolade-udgave!


16 stk.
  • 5o g smør
  • 1 dl fløde
  • 2 spsk. sukrin gold
  • ½ tsk. vaniljepuler
  • 2 spsk. crunchy peanutbutter
  • 2 stykker chokolade 70 %
Bland fløde, smør sukrin gold og vanilje i en tykbundet gryde. Lad det koge op ved svag varme og lad det reducere indtil du har en tyk masse. Tag gryden af varmen og lad chokoladen smelte med. Rør til sidst peanutbutter i og lad også dette smelte med. Hældes på en form forret med madfilm. Stil karamellen på køl og skær den ud efter et par timer. Opbevar i fryseren. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar