tirsdag den 19. august 2014

Salat med sprødstegt skinke og mormordressing

Lidt improvisering her til middag resulterede i at 4 skiver schwarzwalder skinke  blev smidt på panden og en flødedressing - et af de bedre forsøg med improvisering ! Vanvittigt at noget så enkelt kan smage så godt !



En frokostanretning
  • 4 skiver schwarzwalder skinke 
  • 1 tsk.neutral kokosolie 
  • 4 store blade hjertesalat
  • 8 cherrytomater
  • stykke agurk
  • 2 tsk. fløde
  • en squeez frisk citronsaft
  • salt og peber
Lad kokosolien smelte på panden og læg herefter skinken på. Steg dem sprøde som var det bacon. Skyl salaten og del den groft, skær tomater og agurk i skiver. Bland fløde med citron og lad den tykne. Smag til med salt og peber - woala !

Mon ikke lidt ristede græskarkerner ville gå godt til ? Næste gang




Ingen kommentarer:

Send en kommentar