Her et bud på en nem indisk-inspireret curry med kylling der maks tager 20 minutter fra du begynder til du serverer - smager forrygende og sætter lidt kulør på en ellers trist, våd efterårsdag.
curry til 2 personer
- 2 kyllingefileter
- 2 spsk. olie
- 1 hakket løg
- 2 fed hakket hvidløg
- 1 dåse hakkede flåede tomater
- 2 spsk.græsk yoghurt 10 % med top
- 2-3 tsk. tikka masala krydderi
- evt. stærk paprika eller chili for ekstra styrke
- salt og peber
- fintrevet blomkål
- porrer eller forårsløg i tynde skiver
Kom olie på en varm pande og sauter løg og hvidløg indtil de er bløde men uden at de tager farve. Kom kyllingekød skåret i store tern i og lad dem brune med. Hæld tomaterne over og kom krydderierne ved - lad det simre indtil sovsen har tyknet sig. I mellemtiden rives blomkål på en foodprocessor eller i en minihakker og porrer skæres i tynde skiver. Når sovsen er kogt ind røres græsk yoghurt i og du er klar til at servere.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar