fredag den 7. november 2014

Nem og hurtig Indisk-inspireret curry med kylling

Her et bud på en nem indisk-inspireret curry med kylling der maks tager 20 minutter fra du begynder til du serverer - smager forrygende og sætter lidt kulør på en ellers trist, våd efterårsdag. 



curry til 2 personer
  • 2 kyllingefileter
  • 2 spsk. olie
  • 1 hakket løg
  • 2 fed hakket hvidløg
  • 1 dåse hakkede flåede tomater
  • 2 spsk.græsk yoghurt 10 % med top
  • 2-3 tsk. tikka masala krydderi
  • evt. stærk paprika eller chili for ekstra styrke
  • salt og peber
Desuden
  • fintrevet blomkål
  • porrer eller forårsløg i tynde skiver 
Kom olie på en varm pande og sauter løg og hvidløg indtil de er bløde men uden at de tager farve. Kom kyllingekød skåret i store tern i og lad dem brune med. Hæld tomaterne over og kom krydderierne ved - lad det simre indtil sovsen har tyknet sig. I mellemtiden rives blomkål på en foodprocessor eller i en minihakker og porrer skæres i tynde skiver. Når sovsen er kogt ind røres græsk yoghurt i og du er klar til at servere.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar