mandag den 3. november 2014

Broccolifritter - en positiv overraskelse !

Broccoli - alle kender den kogte broccoli; nogen synes om mens andre ikke gør. Kæresten er en af dem der absolut ikke er fan - men når der laves fritter ud af dem, ja så kan de godt gå an. Blev godt nok også selv positivt overrasket over resultatet - lad dig ikke narre af at de ser lidt brændte ud, for faktisk smagte de slet ikke brændt men havde tilgengæld en lidt sprød blomst og sej stængel. Vil faktisk gå så vidt og påstå at broccolifritterne er at foretrække frem for bønnefritter (sagde jeg virkelig det højt!?)

Desuden så er det da skønt at man også for brugt lidt af stænglen, som jo ellers tit ender i skraldespanden - hurra for mindre madspild!


Her kommer hvordan det hele foregår:

Du griber din broccoli og deler den ud i buketter - lad endelig et godt stykke af stænglen sidde ved! Er buketterne store, så del fritterne en gang på langs. Kom i en skål og giv dem kærlige mængder af god olivenolie og en ordentlige omgang salt. Så ellers i ovnen ved varmluft og 180 grader C til de er blevet flot mørker (sådan ca. en ½ times tid).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar