torsdag den 11. december 2014

Brændte nødder med sukrin gold

Jeg elsker brændte mandler ! men når ikke man er så glad ved det hvide sukker, så er det godt at der findes andre lækre alternativer. Derfor har jeg kastet mig ud i at lave brændte nødder med sukring gold og kokossukker - og dejligt smager de! Dog med en lille kold fornemmelse, men absolut ikke noget der går ind og dominerer.



Ingredienser
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukrin gold
  • 2 spsk. kokossukker (evt)
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 2 spsk.smør
  • 2oo-25o g blandede nødder 
Kom vand, sukrin gold, kokossukker og kanel på en nonstick pande og varm det op. Lad massen reducere indtil den er tyk og klistret. Vend nødder i sammen med en klat smør og lad det hele forbinde sig. Når sukkermassen har sat sig på nødderne skrabes de over på et stykke bagepapir hvor de får lov at køle helt. Opbevaret i et tætsluttende glas. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar