mandag den 20. oktober 2014

Butternut pasta med paprika, appelsin & krydret pølse

Så blev min spiralizer afprøvet og den virker jo! Jeg købte en stor Butternut squash til ingen penge da jeg var i Tyskland her i ferien og en lille del er denne er nu forvandlet til denne skønt krydrede pastaret med krydret pølse og et godt bid fra stærk paprika - det luner efter en tur hjem på cykel i blæsevejret.




per person
  • ca. 6 cm af skaftet på en butternut squash
  • ½ rød peberfrugt i små tern
  • krydret pølse i skiver
  • salt og peber
  • stærk paprika
  • frisk basilikum
  • sjat fløde
  • saft af ½ appelsin
Lav spaghetti af butternut squash med en spiralizer. Varm en pande op og kom en god sjat olivenolie ved. Steg butternut pasta, pølse og peberfrugt indtil butternutten er tilberedt med stadig er sprød i konsistensen. Krydr med salt, peber og stærk paprika (eller almindelig paprika og chili) Kom fløde ved og lad det koge lidt ind. Sluk for varmen og rør grofthakket basilikum i. Anret i dyb tallerken og pres saften af en ½ appelsin ud over. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar