søndag den 4. januar 2015

Krydrede ovnstegte majroer - low carb

Puha, i morgen er det eksamensdag - skriftlig i fysisk kemi - kom an! Så det var rart med et godt solidt måltid her dagen forinden. En god entrecote med hjemmelavet bearnaise og disse ovnstegte majroer. Det er nok det tætteste jeg endnu er kommet på noget der minder om ovnstegte kartofler på low carb manér. Med blot 4,7 g tilgængelige kulhydrater pr. 1oo g, så er disse helt lovlige. Jeg blev i første omgang en anelse forskrækket da jeg skar den første over - den er jo nærmest helt klar indeni! Krydderierne er efter min mening det bærende element  - tror de vil være noget så forfærdeligt kedelige uden - så bare giv den fuld smæk på den konto. 

Mon de vil kunne bruges til "flødekartofler" - det må komme an på en prøve engang. 

 

Det skal der til
  • Små majroer
  • Olivenolie
  • Salt
  • Krydderi (f.eks.  hvidløgspeber, timian og paprika)
Skrub majroerne og skær dem i både. Kom bådene op i en frysepose og kom olie og krydderi ved. Ryst! Hæld ud på en bageplade og giv dem 2o-3o minutter i 18o graders varmluftsovn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar